Thuis

Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd

Bedrijfprofiel

De Technologieco. van het Xiamen wordt Beste Fortuin, Ltd gevestigd in de mooie kuststad - Xiamen. Als hoogste merk van draagbaar de schoonheidsmateriaal van het huisgebruik, ‚BEFORTUNE heeft‘ het beste prestige in binnen- en buitenland geaccumuleerd. Wij ontvingen diep afhankelijkheid en steun door de klanten van verschillende landen.

Als belangrijke fabrikant op het gebied van het schoonheidsapparaat, zijn wij geëngageerd aan het ontwerpen van, de productie van, het uitwisselen van en het dienen van de draagbare de schoonheid en de gezondheidsapparaten van het huisgebruik. Wij wijden aan het concept ‚MILIEUBESCHERMING, nemen ‚WETENSCHAPStechniek als gids, volgens INNOVATIE als nadruk, en duren in het principe van de DIENST voort.

Door essentie van het principe en de cultuur van verschillende landen te absorberen, het materiaal van de ‚BESTE FORTUIN‘ schoonheid met het gevoelige verschijningsontwerp, draagbare eigenschap zonder enige bijwerking, is geworden het eerste keusmerk van de vrouwen van het schoonheidsbewustzijn en de persoon die zich op het groene gezondheidsleven concentreren.

Tot dusver, heeft onze markt meer dan 20 landen en districten omvat (Europa, Amerika, Australië, Azië).

Wij beloven om efficiënte innovatiegeest, met onze beste kwaliteitsproducten en beste dienst voort te zetten, van ganser harte om een betere toekomst met u tot stand te brengen!

Aangepaste products/OEM worden ook met ingestemd. Wij zullen efficiënt uw onderzoek/orde binnen 24 uren behandelen alhoewel het bezig seizoen is.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2005 Elektronisch Co. van Xiamen Xingke van het Broerbedrijf, opgericht Ltd;

 

2010 voeg 3 lijnen van het plastic injectie vormen, en 2 lijnen van elektronische spaander toe.

 

2012 van de de het Fortuininvoer & Uitvoer van Xiamen Beste opgericht bedrijf, nadruk op de uitvoer van de schoonheidsapparaten.

 

2013 heeft een verkoopteam met 6 personen, en voert meer dan drie miljoen dollar uit;

 

2016 voeg de slimme horloges en de slimme armbandenproductregelen toe.

 

2018 Productverkoop meer dan 1000000PCS. Marktdekking meer dan 30 landen.

Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd Xiamen Best Fortune Import And Export Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Befortune

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 12million-USD15million

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Hoge Frequentie Gezichtsapparaat voor verkoop